GyIK - Kérdések-válaszok

A 2022-es jegyek és bérletek értékesítése elindult, érdemes gyorsan beszerezni, a bérletek már az online értékesítés során, mivel hamar elfogynak. Bérletek csak elővételben kaphatók. Kövess minket az összes csatornán (weben, Facebook-on, Instagram-on, Spotify-on Tiktok-on), hogy ne maradj le semmiről!  

Amennyiben a napijegyek nem fogynak el elővételben, úgy a helyszínen is kaphatóak lesznek – adott napon csak adott napijegyeket értékesítünk, váltunk be.

Nem! Természetesen más egyetemek diákjait is szívesen látjuk a fesztiválon! A lényeg, hogy a diákigazolvány érvényes legyen! Természetesen Diák Bérleteket leszámítva, Bérlet és napijegyek esetében nem szükséges diákigazolványt felmutatni.

Amennyiben a kormányrendelet úgy határoz, hogy minden zenés, táncos rendezvényt el kell halasztani, három opció is rendelkezésre áll a megvásárolt jegyeket illetően:

  1. A bérletek és napijegyek átvihetők a következő évben megtartott rendezvényre.
  2. A megvásárolt bérlet vagy napijegy voucherré alakítható, amely levásárolható a Kármán Klubban.
  3. A bérletek és napijegyek visszatérítése.

Bérletek beváltása a rendezvényt megelőző két napon is lehetséges már, ha ezeken a napokon szeretnéd beváltani, kérünk figyeld aktívan a közösségi felületinket, amint aktuális lesz, ott minden információt megtalálsz a beváltással kapcsolatosan.  Amennyiben bérletedet nem tudod hamarabb beváltani a helyszínen is lesz rá lehetőség. A napijegyek beváltása esetén mindig az adott napi karszalagodat tudod kiváltani az adott helyszíni jegypénztárakban (Tiszteletjegy konténerben, a tiszteletjegyeket, elővételes jegyeket az elővételes jegykonténerekben, a helyszínen megvásárolt jegyeket pedig a helyszíni jegykonténerekben).

Figyelem! Mindenki csak a saját bérletét vagy napijegyét veheti át, más helyett nem lehetséges.

Amennyiben igazolni tudod, hogy aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel, azaz hozol egy igazolást TO-ról, biztosan érvényesíteni tudod a DIÁK BÉRLETED.

Mert menő! És mert óvjuk a környezetünket! A hulladékkibocsátás csökkentése érdekében működik a repohár rendszer, ennek célja, hogy mindenki csak egy poharat használjon.

Ennek keretében a repoharadat többszöri fogyasztásra vásárolod meg, amelyet megtarthatsz, de ha nem szeretnéd használni 1 db tokenért cserében leadhatod. A tokenedet a fesztivál alatt bármikor be tudod váltani új pohárra.

Fontos!  

A repohár és a token pénzre nem váltható!

Kérünk, amennyiben sikeres visszaigazolást kaptál a bérlet- vagy jegyvásárlásodról, de a vouchert nem kaptad meg, nincs sem a spam, sem a promóció mappában, írj egy üzenetet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre és kollégáink segíteni fognak neked.

16 életévüket be nem töltött vendégeink, csak felnőtt kíséretében látogathatják fesztiválunkat.

A teljes fesztivál területe készpénzmentes, a gyors és kényelmes fizetésért használd bankkártyádat vagy mobilodat. Amennyiben egyiket sem szeretnéd használni, igénybe veheted a Hellopay szolgáltatásait.