Gyakran Ismételt Kérdések

Bérlet és jegyvásárlásra lesz lehetőség a helyszínen?

A 2024-es  bérletek értékesítése június 3-án indul. Érdemes gyorsan beszerezni őket már az online értékesítés során, hiszen hamar elfogynak. Bérletek csak elővételben kaphatók. Kövess minket az összes csatornán (weben, Facebook-on, Instagram-on, Tiktok-on), hogy ne maradj le semmiről!

Amennyiben a napijegyek nem fogynak el elővételben, úgy a helyszínen is kaphatóak lesznek – adott napon csak adott napijegyeket értékesítünk, váltunk be.

Csak BME diákigazolvánnyal lehet belépni?

Nem! Természetesen más egyetemek diákjait is szívesen látjuk a fesztiválon! A lényeg, hogy a diákigazolvány érvényes legyen! Természetesen Diák Bérleteket leszámítva, Bérlet és napijegyek esetében nem szükséges diákigazolványt felmutatni.

Ha elmarad az esemény, visszakapom a jegyem árát?

Amennyiben a kormányrendelet úgy határoz, hogy minden zenés, táncos rendezvényt el kell halasztani, három opció is rendelkezésre áll a megvásárolt jegyeket illetően:

  1. A bérletek és napijegyek átvihetők a következő évben megtartott rendezvényre.
  2. A megvásárolt bérlet vagy napijegy voucherré alakítható, amely levásárolható a Kármán Klubban.
  3. A bérletek és napijegyek visszatérítése.
Hogy válthatom karszalagra a bérletemet, napijegyemet?

Bérletek beváltása a rendezvényt megelőző két napon is lehetséges már, ha ezeken a napokon szeretnéd beváltani, kérünk figyeld aktívan a közösségi felületinket, amint aktuális lesz, ott minden információt megtalálsz a beváltással kapcsolatosan.  Amennyiben bérletedet nem tudod hamarabb beváltani a helyszínen is lesz rá lehetőség. A napijegyek beváltása esetén mindig az adott napi karszalagodat tudod kiváltani az adott helyszíni jegypénztárakban (Tiszteletjegy konténerben, a tiszteletjegyeket, elővételes jegyeket az elővételes jegykonténerekben, a helyszínen megvásárolt jegyeket pedig a helyszíni jegykonténerekben).

Figyelem! Mindenki csak a saját bérletét vagy napijegyét veheti át, más nevében nem lehetséges!

Mi történik, akkor, ha az igazolványomon még az első féléves matrica van?

Amennyiben igazolni tudod, hogy aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel, azaz hozol egy igazolást TO-ról, biztosan érvényesíteni tudod a DIÁK BÉRLETED.

Miért kell repoharat vásárolnom?

Mert menő! És mert óvjuk a környezetünket! A hulladékkibocsátás csökkentése érdekében működik a repohár rendszer, ennek célja, hogy mindenki csak egy poharat használjon.

Ennek keretében a repoharadat többszöri fogyasztásra vásárolod meg, amelyet megtarthatsz, de ha nem szeretnéd használni 1 db tokenért cserében leadhatod.

A tokenedet a fesztivál alatt bármikor be tudod váltani új pohárra.

Fontos!  A repohár és a token pénzre nem váltható!

Miért nem kaptam még meg a jegyemet?

Kérünk, amennyiben sikeres visszaigazolást kaptál a bérlet- vagy jegyvásárlásodról, de a vouchert nem kaptad meg, nincs sem a spam, sem a promóció mappában, írj egy üzenetet a jegy@muhasz.bme.hu e-mail címre és kollégáink segíteni fognak neked.

Nem töltöttem be a 18. életévem, beléphetek a rendezvény területére?

16 életévüket be nem töltött vendégeink, csak felnőtt kíséretében látogathatják fesztiválunkat.

Tudok a helyszínen készpénzzel fizetni?

A teljes fesztivál területe készpénzmentes, a gyors és kényelmes fizetésért használd bankkártyádat vagy mobilodat. Amennyiben egyiket sem szeretnéd használni, igénybe veheted a Hellopay szolgáltatásait.

Nem tudom mi az esemény kabalája 🙁 Segítetek?

Természetesen, íme 🙂