Jegyek

BME Egyetemi Napok 2022 – Jegyárak 

Super Early Diákbérlet – 4 999 Ft – Sold out

Diákbérlet I. Kategória – 5 499 Ft – Sold out

Diákbérlet II. Kategória – 5 999 Ft – Sold out

Diákbérlet, Pedagógus, BME dolgozói bérlet III. Kategória – 6 999 Ft 

Bérlet (nem diák) – 7 999 Ft

* OTP Kedvezményes bérlet – 2 999 Ft (csak személyes jegyvásárlás)

A diákbérletet minden felsőoktatási intézményben tanuló, hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemista megvásárolhatja. A helyszínen, karszalag kiváltáskor, kell majd bemutatni az érvényes diákigazolványt, vagy az igazolást az aktív hallgatói jogviszonyról. 

A pedagógus bérletet minden tanintézményben dolgozó oktató, tanító megvásárolhatja, függetlenül a képzés szintjétől, tehát óvodai szinttől egészen a felsőoktatásban tanítókig minden pedagógusra érvényes a kedvezmény. A helyszínen, karszalag kiváltáskor, kell majd bemutatni az érvényes pedagógus igazolványt, vagy az igazolást, hogy valamely tanintézmény pedagógusa. 

A BME dolgozói bérletet minden Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem alkalmazásában álló személye megvásárolhatja. A helyszínen, karszalag kiváltáskor, kell majd bemutatni az érvényes dolgozói igazolványt.

A napijegyeket augusztus végétől lehet majd vásárolni. 

A bérletek és napijegyek száma korlátozott. 

* Elsőéves hallgatók figyelem! Amennyiben 2022.07.20. után OTP Junior bankszámlát nyitsz, 2 999 Ft-ért vásárolhatsz diákbérletet. Ezt a kedvezményes jegyet csak az offline jegyvásárláskor tudod megvásárolni, azaz augusztus végétől. Részletek hamarosan.